Autor: Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs

Novi Sad
30.03.2020.
08:58 > 09:38
Vanredno stanje nije zabranilo izvođenje radova u stanovima, potvrdili su za 021.rs u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove.
  • U istom sosu

    04.04.2020 11:38
    Pomoc
    Mogu li Bojan i Elektricar da budu malo precizniji sa svojim predlozima, kako bih iste iskoristio. Posto komsija iznad mene renovira stan od novembra. Hvala
  • Komsija

    31.03.2020 18:26
    Da li je u redu?
    Niko se nije zalio na buku, kad tad bi ta buka bila.Ja sam se konkretno zalio sto majstori istovremeno uzurpiraju oba lifta ( pri tom ga zakoce dok ne obave sve sto imaju) dok za to vreme svi stanari pesace do svojih stanova.Napomenucu da zgrada ima 9 spratpva.Samo malo manje bahatosti da je bilo niko se ne bi bunio.
  • Bojan

    31.03.2020 18:17
    Čemu nerviranje, barem se idiotima koji su sad rešili da renoviraju i terorišu stanare može napakostiti do te mere da im to više nikad ne padne na pamet.
  • Komsinica

    30.03.2020 17:35
    Mislim da nije u redu kada je vanredno stanje da se izvode radovi u stanu,jer u toj zgradi ima puno penzionera koji su u stanovima,to je velika zgrada u kojoj prolazi dosta ljudi,a iz tog stana se iznosi prasina i raznosi...i da, nije prljavo jer nasa Branka(zena koja cisti ulaz) pere i cisti non stop da bi nama bilo cisto ali da li mislite da je u redu i prema tim ljudima koji su nam obezbedili i omogucili da zena dolazi na posao jer je ona sa sela,da se tako ponasamo.Ona je tu da nam brise vrata i saltere od svetla,da nam dezinfikuje sve pogotovo sada a ne da mora da dezura ispred doticnog stana da nam se ne bi raznosila prasina...pri tom se stalno ulazi i izlazi...to su sve nepoznata lica u nasem ulazu,a mislim da u ovo vreme treba svi da smo disciplinovani i vodimo racuna.Hvala.
  • Cica_NS

    30.03.2020 17:32
    Cistoca
    nece da dostavi kontejner za krupni otpad tokom vanrednog stanja - informacija od jutros.
    Moze neko da sapne gde oni sto renoviraju nose sut?
  • Električar

    30.03.2020 13:01
    @ozlojeđen
    Jel treba da ti se nacrta šta da radiš u takvim slučajevima?
    Znaš koji je stan, znaš gde su osigurači i el.razvodni orman... U džep dok ne prođe frka.
  • @

    30.03.2020 13:00
    @Pera

    U mojoj zgradi već dva dana u poslednjih sedam dana nema vode po 24 sata i to iz dva razloga:
    - zarad "mira i tišine" određen broj komšija nije održavao vodovodnu instalaciju u svom stanu decenijama (pa sad pucaju ventili ko kokičar);
    - zarad "higijene" komšije koriste papirne ubruse (al nisu kupili kantu za đubre), pa ih bacaju u wc šolju.

    Možete se dogovoriti šta god hoćete dokle god se ne dogovarate na nečiju štetu (tada je zakon merodavan). Ako vam smeta, tužite ga, al' budite spremni da platite sudske troškove ako se čovek pridržavao slova zakona.
  • LoKaLnO TaNdRkAlO

    30.03.2020 12:07
    @zoki
    @zoki

    Jaoj...
    Šta da ti kažem idu topliji dani pa masku od napred i masku od pozadi.
    Šta je tu je.
  • Pera

    30.03.2020 12:05
    Mi smo se u nasoj zgradi dogovorili da nema radova kojima se pravi prekomerna buka, sire neprijatni mirisi i posle kojih se ostavlja smece u hodnicima.
    Treba imati obzira prema komsijama koji ne mogu da izadju napolje.
    Zgrada je stara i cesto se desavalo da kada ruse zidove ostete instalaciju vode i grejanja i naprave havariju. Sa zabranama izlazenja samo nam treba situacija da nema vode u zgradi.
  • ozlojedjen

    30.03.2020 12:02
    Stoka
    Moze li neko ili nesto da zabrani liku iz ulaza da koristi hiltovku i to uvek radi izmedju 14 i 17 h , pa to je valjda neko veme za odmor ...kao da to radi namerno , stanari su nedavno pisali peticiju ali nikom nista .da vi samo cujete te zvukove , kao da se zgrada rusi.zamislite kako je onome koji je bolestan i hoce da se odmori , inace iz tog stana se vise puta culo zaurlavanje Cece tako da je jasno o kakvom profilu osobe je rec.
    Zamislite koliko je takvih jos u ovom gradu .
  • Zoki

    30.03.2020 11:23
    Meni smeta što sam pre mesec dana hteo da obnovim garderobu, čarape i donji veš a sada ne mogu. Nije smešno, pravio sam veliko spremanje i pobacao dosta istrošenih stvari a virus me je zatekao takoreći gologuzog.
  • @

    30.03.2020 11:03
    Hvala Vam na ovom članku.
    Okružen sam dušebrižnicima i disejblerima.
  • SMile

    30.03.2020 10:22
    A šta ćemo sa...
    A ima li ko da normalno logičkki da razmišlja, da li ti radovi igraju ljudima po živcima, koji su i ovako na kraju sa nevozom...

    Alo, sačekajte da prodje vanredno s(R)tanje, pa onda renovirajte i gradjevinirajte se...
  • Aj

    30.03.2020 10:05
    hm...
    ruljo, smeta vam kada neko radi i rekonstruise. stidite se. samo vam je do svoje zadnjice stalo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna